D'interès...

There's no content available

img-destacados-01

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PETJADA DE CARBONI
El concepte Petjada de carboni representa la suma de gasos d'efecte d'hivernacle (GEH) emesos directa o indirectament pels productes durant tot el seu cicle de vida (fabricació, ús i e eliminació). Aquest impacte sobre el medi ambient es mesura realitzant un recompte d'emissions de GEH seguint normatives internacionals reconegudes.
 
La nostra empresa compleix amb el requisit exigit per la normativa ISO 14000, i durant l'exercici de 2018, SUCITESA  ha contribuït a la protecció del medi ambient amb l'estalvi de 19 t de CO2 gràcies al reciclatge dels nostres envasos..
 

img-destacados-01

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NOU PERFUM AQUAGEN 2D
La nostra família de netejadors de terres neutre amb efecte extra perfumat creix. El nou Orange Sunset té un perfum oriental d'aroma càlida i especiada, intens i molt durador. Junt als altres tres perfums: Green Tea, Red Sense i Cítric formen una gamma potent d'efecte ambientador després de l'operació de fregat. Fórmules amb alt nivell de perfums de dispersió lenta que aconsegueixen mantenir el perfum durant hores després de la seva aplicació. Vinga, demana la teva mostra!
 

img-destacados-01

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NATURSAFE
Saps que disposem d'una gamma de productes, garantida i certificada amb l'etiqueta ecològica ECOLABEL? Pots adaptar-la a les teves necessitats, perquè els productes estan disponibles en diferents formats: en concentrats monodosis SINGLE DOSE, en concentrats per a utilitzar amb el nostre sistema EASY MIX o directament diluïts en Bombones de 5 Litres (NATURSAFE XTRA). Cuidar el medi ambient és al teu abast.
 

Pàgina 1 de 2

Carrera a Sucitesa

Contacti amb nosaltres

C/Comadrán, 39
Nave A6 - P.I.Can Salvatella
08210 Barberà del Vallès
(Barcelona) España
Tel: (+34)902 12 14 11

Enllaços d'interès